Udar na najsiromašnije

Bernardić o poskupljenju struje: Plenković brine samo za elitu

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Davor Bernardić, SDP
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Davor Bernardić
15.02.2017.
u 16:45
- Priča oko porezne reforme nije izdržala niti dva puna mjeseca, a građanima se opet uzima jer je postalo jasno da se u Vladinoj kuhinji sprema poskupljenje električne energije za građane i gospodarstvo - poručio je Bernardić
Pogledaj originalni članak

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u srijedu kako je najavljeno poskupljenje struje još jedan izravni udar na najsiromašnije hrvatske građane, i to samo dva mjeseca nakon porezne reforme, priopćio je SDP.

Prije samo nekoliko mjeseci, Vlada je obećala da će porezna reforma građanima donijeti bolji život, a manji PDV na struju trebao im je olakšati život i umanjiti negativne učinke reforme, pogotovo najsiromašnijima koji nisu dobili ništa, kaže se u priopćenju.

Priča oko porezne reforme nije izdržala niti dva puna mjeseca, a građanima se opet uzima jer je postalo jasno da se u Vladinoj kuhinji sprema poskupljenje električne energije za građane i gospodarstvo, što će gotovo sigurno imati lančani učinak i uzrokovati veće cijene hrane i ostalih životnih potrepština.

Skuplja struja znači skuplje grijanje i hranu, koja je u našoj zemlji ionako preskupa. Očito je da se Plenković brine samo za elitu, i to iz interesa, a dobrobit najugroženijih u društvu ga ne zanima, poručio je Bernardić.

>> Bernardić se susreo sa sindikatima, bivši SDP-ov ministar ga podsjetio koji je bio osnovni cilj Milanovićeve Vlade

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:26 15.02.2017.

za bivšeg milanovića su govorili kako mu rejting raste kada se nepojavljuje u javnosti, vidim da će se ta činjenica i na ovoga početi odnositi

DE
derin
18:12 15.02.2017.

Za poskupljenje struje kriv je milanovic i vrdoljak koji su potpisali štetne ugovore za Hrvatsku u vezi obnovljih izvora energije, iako Hrvatska je vec ispunjavala potrebnu kvotu prema EU. To je posao za dorh i USKOK, a i s poskupljenjem opet je struja jeftinija.

MA
Marko1337
16:58 15.02.2017.

ovaj retardant od bernardića misli da je dovoljno da lupa gluposti . Da šuti možda bi netko pomislio da je pametniji. titov pionir nije još naučio osnovnu, da je šutnja majka mudrosti, naročito za prikrivanje svoje mentalne ograničenosti