udarac za premijera

Berlusconi pao pod tušem i zadobio ozljedu glave

Berlusconi pao pod tušem i zadobio ozljedu glave
16.07.2011.
u 08:53
Silvio Berlusconi je detalje o svom kućnom incidentu ispričao parlamentarcima njegove stranke
Pogledaj originalni članak

RIM – Silvio Berlusconi (74) skliznuo je i pao u kupaonici, te je ozlijedio glavu. Talijanski premijer Berlusconi je detalje svoga kućnog incidenta ispričao svojim stranačkim kolegama u  Montecitoriju, sjedištu zastupničkog doma Parlamenta, kada je u subotu predvečer došao glasovati o mjerama za poravnavanje državnog deficita.

“Noćas (petak na subotu noć op.p.) sam se skliznuo. Bilo je nečeg skliskog na podu. Pao sam i udario se u glavu. Imam bolove čeljusti i čim se vratim u Milano otići ću u bolnicu na pregled”, objašnjavao je Berlusconi.  

U subotu uvečer Berlusconi je u Milanu otišao u bolnicu San Raffaele, gdje su mu načinjene analize kompjutorskom tomografijom.  

“Berlusconi je pao pod tušem i udario se u glavu. Bio je umoran, uvijek je jako umoran”, izjavio je premijerov osobni liječnik Alberto Zangrillo. Od udarca u glavu zadobio je male ozljede. Načinjen je traumatološki pregled i “svi nalazi su negativni”, kazao je Zangrillo i naglasio “Berlusconi je dobro”.

Inače, u Parlamentu je sa 314 glasova “za”, 280 protiv i dva suzdržana usvojeno poravnavanje državnog proračuna za 79 milijardi eura do 2014. kako bi te godine državni dug bio izravnat s bruto nacionalnim godišnjim dohotkom (BND). Sada državni dug iznosi 120 posto BND-a, što je dovelo do spekulacija na burzama s dionicama talijanskih tvrtki i posebno s talijanskim državnim obveznicama. Mjere štednje koje će, u prosijeku, koštati talijanske obitelji tisuću eura na godinu. Najavljeni su prosvjedi protiv takvih mjera, a već u subotu poslije podne su umirovljenici prosvjedovali pred zgradom Parlamenta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
OBSERVER8
09:33 16.07.2011.

Sodoma i Gomora imaju veleposlanika u liku Silvia B.

Avatar Bjeda
Bjeda
09:33 16.07.2011.

Drugi put manje ulja na mlade djevojke ,nije potrebno...

Avatar kos
kos
10:47 16.07.2011.

Ha,ha i pod tušem ga gađaju,,,:):):)