Podaci na turskom

Beograđanka dobila osobnu na kojoj piše da živi u 'Srbistanu'!

Foto: Blic.rs
Beograđanka dobila osobnu na kojoj piše da živi u 'Srbistanu'!
26.08.2013.
u 10:02
– U šoku sam. Kćer mi je upisana kao muslimanka i to je ozbiljno ugrozilo njezin identitet – kazala je Ksenija Sisojević
Pogledaj originalni članak

Beograđanka Ksenija Sisojević ostala je zatečena kada je u policiji preuzela osobnu iskaznicu svoje 17-godišnje kćeri na kojoj piše da umjesto u Srbiji, živi u – Srbistanu, piše Blic.

Na osobnoj su neki od ključnih podataka, uz koje i naziv države, bili napisani na turskom jeziku.

– U šoku sam. Kćer mi je upisana kao muslimanka i to je ozbiljno ugrozilo njezin identitet  kazala je Ksenija Sisojević i dodala da je pokrenut sudski postupak protiv policije.

U srpskom MUP-u su priznali pogrešku, ispričali se, a djevojka će uskoro dobiti ispravan dokument, bez "Srbistana" kao naziva države.

>>U Srbiji oboljelima od raka na crnom tržištu prodaju petrolej!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.