RAZGOVOR U DAMASKU

EKSKLUZIVNO U VEČERNJEM Al-Assad s našim reporterom o ratu u Siriji, hrvatskom oružju kod terorista...

Foto: VL
assad i hassan
Foto: VL
assad i hassan
Foto: VL
assad i hassan
Foto: VL
assad i hassan
05.04.2017.
u 14:00
Sirijski predsjednik Bashar Al-Assad objasnio je zašto uopće pregovara s oporbom koju većinom čine radikalne islamističke skupine
Pogledaj originalni članak

Nema sumnje da je danas najtraženija osoba na svijetu za davanje intervjua upravo sirijski predsjednik Bashar Al-Assad.

U ekskluzivnom razgovoru za Večernji list, sirijski predsjednik, s kojim smo razgovarali u njegovu uredu u glavnom sirijskom gradu Damasku, odgovarao je bez ikakvih zadrške na mnoga pitanja. Među ostalim, govorio je o ratu u Siriji koji je ušao već u šestu godinu, o borbi protiv terorizma i terorističkim napadima diljem Europe kao posljedicama rata u Siriji.

Isto tako, s nama je podijelio svoje viđenje ulaska turskih i američkih snaga u Siriju te govorio o ulozi zapadnih i zaljevskih zemalja o financiranju terorističke organizacije Islamska država, kao i ostalih terorističkih skupina.

Sirijski predsjednik Bashar Al-Assad objasnio je zašto uopće pregovara s oporbom koju većinom čine radikalne islamističke skupine.

Među ostalim, izrazio je svoje mišljenje o izboru Trumpa i mogućoj suradnji s novom američkom administracijom.

Naravno, govorio je i o onome što je nama najvažnije, o odnosima s Hrvatskom te o hrvatskom oružju koje je završilo u rukama terorističke organizacije Islamska država. Za vrijeme našeg razgovora, sirijski i ruski bombarderi žestoko su raketirali džihadiste u okolici Damaska, na što predsjednik Bashar Al-Assad uopće nije reagirao, nego je smireno nastavljao odgovarati na naša pitanja.

Iako su mnogi mediji nagađali kako je sirijski predsjednik Al-Assad već davno napustio Damask i živi negdje na sirijsko-mediteranskoj obali, sa sirijskim predsjednikom razgovarali smo u njegovu uredu u Damasku u kojem, kako kaže, radi 24 sata. Veoma zanimljiv, sadržajan i opširan intervju sa sirijskim predsjednikom Basharom Al-Assadom čitajte u izdanju Večernjeg lista u četvrtak.

U nedjeljnom Večernjem listu moći ćete pročitati sve ostale detalje, od dogovaranja intervjua pa sve do njegove realizacije te kako je razgovor tekao.

>> Prvi put postigli smo napredak s režimom oko budućnosti Sirije

>> 'Ako Sirijci opet upotrijebe protuzračnu obranu protiv nas, uništit ćemo ih bez trunke oklijevanja'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 55

SE
selbivoje
15:07 05.04.2017.

nas je novinar hassan haidar diab zakleo svom miljeniku basaru asadu na odanost, ali i iranska milicija ima njegovu zakletvu, a mnogo voli i putina, to je nas novinar ,koji se krije od opozicije u siriji

SE
selbivoje
14:55 05.04.2017.

nas reportet vecernjeg hassan haidar diab, i njegov omiljeni predsjednik basar asad, dali znate da je hassan i voljenik iranskih trupa, on ima mnogo slika u facebooku slika sa svojim omiljenim iranskih milicija koji vrbuju po siriji

PU
paul-umpe
14:21 05.04.2017.

Covjek koji je lazirao izbore i ubija svoj narod.Sve za vlast.Isto kao i u Rusiji.Reci nesto protiv Putina i nema te.