mrtav-ozbiljan

Barrack Obama dobio ozbiljnog suparnika - zombija

04.09.2012.
u 07:52
Sigurni smo pobjednici u mrtvačkim državama, poručuje supruga Patty Morgan-Zombie
Pogledaj originalni članak

SAD je dobio svog prvog predsjedničkog kandidata-zombija. A. Zombie jako je ozbiljan u namjeri da izbaci Baracka Obamu iz Bijele kuće. Mrtav-ozbiljan.

− Uvjereni smo da će dobro proći na izborima − tvrdi njegova supruga Patty Morgan-Zombie, koja se, s obzirom da novi kandidat nije pretjerano pričljiv, brine za obraćanje javnosti.

Zombieju, koji je kampanju započeo na trkaćoj stazi Charlotte u Sjevernoj Karolini, gospodarstvo je prvi prioritet, a posebno ga zanima povećanje zaposlenosti među svojim ljudima. Uvjereni su da će podjednako dobro proći i kod demokrata i kod republikanaca.

− Neki će kandidati dobiti crvene države, neki će dobiti plave države. Sigurni smo pobjednici u mrtvačkim državama − poručuje Patty.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
sandrina
09:52 04.09.2012.

Sve predsjedničke kampanje svojevrsni su cirkus i festival luđaka čije mjesto je otprilike u podrumu poput Fritzlovog. Nedostatne inteligencije i naobrazbe jurišaju bez imalo skrupula na prestižnu poziciju kompenzirajući taj manjak svojom bezobraznom ambicioznošću. Svijet je postao teška debilana.....a svi putovi vode IZ ovog zla preko "Bare"