sukob interesa

Bandić kažnjen s 30.000 kuna jer je svojoj stranci dao da besplatno postavi oglase

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Bandić kažnjen s 30.000 kuna jer je svojoj stranci dao da besplatno postavi oglase
03.02.2016.
u 13:19
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića s 30.000 kuna jer je izmijenio propise kojima je sam sebi dao besplatne oglase
Pogledaj originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića s 30.000 kuna jer je izmijenio propise kojima je sam sebi dao besplatne oglase, javlja N1

Povjerenstvo je zaključilo da je Bandić zloupotrijebio položaj jer je Pravilnikom promijenio uvjete za besplatno oglašavanje političkih stranaka, a zatim svojoj stranci Rada i solidarnosti omogućio postavljanje 30 velikih plakata bez naknade.

Pravilnik o besplatnom oglašavanju donio je 7. srpnja, a 10. srpnja uje donio zaključak kojim je omogućio svojoj stranci da besplatno postavi plakate.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar burek sa mesom
burek sa mesom
15:41 03.02.2016.

kriminalci na vlasti..........bravo građani Rvacke.....super ste izabrali....

DU
Deleted user
13:26 03.02.2016.

On je sam po sebi sukob interesa.

DA
darwil
14:35 03.02.2016.

Dakle zlouptrijebio je svoj položaj da bi protupravno ostvario imovinsku korist, to su elementi kaznenog djela a ne samo sukob interesa.DORH je na potezu.Ili je to možda politički progon HDZ-a nad svojim pulenom?