mamićev favorit

Autobus Grabar Kitarović parkiran na stadionu Dinama

Foto: Čitatelj
Kolindin autobus u krugu Dinamovog stadiona
Foto: Čitatelj
Kolindin autobus u krugu Dinamovog stadiona
Foto: Čitatelj
Kolindin autobus u krugu Dinamovog stadiona
Foto: Čitatelj
Kolindin autobus u krugu Dinamovog stadiona
20.12.2014.
u 15:34
Gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, Zdravko Mamić, izvršni predsjednik GNK Dinama nije krio kako je upravo Kolinda Grabar Kitarović njegov favorit na predstojećim izborima
Pogledaj originalni članak

Čitatelj Večernjeg lista poslao nam je fotografije autobusa predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović, parkiranog na Maksimirskom stadionu.

Kako doznajemo od glasnogovornika kampanje Grabar Kitarović, Mladena Pavića, autobus se kad nije u kampanji koristi parkingom na stadionu.

Podsjetimo, gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, Zdravko Mamić, izvršni predsjednik GNK Dinama nije krio kako je upravo Kolinda Grabar Kitarović njegov favorit na predstojećim izborima. To je potvrdio i donacijom od 10.000 kuna koju je priložio na donatorskoj večeri na kojoj su se skupljala sredstva za njenu kampanju.

- Nikoga ne financiram, iako ću na donatorskoj večeri priložiti deset tisuća kuna za Kolindu, ona je moj favorit. Volio bih da žena bude na čelu države, a ona to zaslužuje, kazao je Mamić.

Foto: Čitatelj

>> Na Kolindinu donatorsku večeru u Splitu došli Štimac, Žužul, Maleš...

>> Mamić izgubio živce: Prosvjed u Splitu vodili su dušmani i neprijatelji države!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 76

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:46 20.12.2014.

Kako se može vidjeti, nije parkiran "na stadionu" već na parkingu pokraj stadiona. Drugo, to nije Mamićev stadion, a dvojbeno je koliko je i Dinamov budući da mu je vlasnik grad Zagreb. Kako se grad i država odnose prema samima sebi, najbolje govori upravo taj stadion. Za one koji misle da se ovom državom dobro upravlja neka pogledaju još neke primjere "brige": Sveučilišna bolnica (Blato), Glavni zagrebački željeznički kolodvor, brze željezničke pruge, zgrade zagrebačkog sveučilišta... i zapušten gotovo čitav stari zagreb ("pazi cigla").

KL
Klarahrv
15:36 20.12.2014.

I to je vijest? Nevjerovatno.

KR
krka
15:46 20.12.2014.

kaj Vas to pere gdje je zaparkan Kolindin bus??? Gdje ste bili od travnja od kada lignjum slini po državi bjesomučno trošeči novac sirotinje koja radi u Konzumu i Varteksu za 3000 kuna mjesečno čak i po 200 sati??