Prelazili cestu

Auto projurio preko patke s pačićima, ovakvom se ishodu malo tko nadao

Foto: Screenshot
Auto projurio preko patke s pačićima, ovakvom se ishodu malo tko nadao
05.05.2020.
u 18:27
Vesela družina krenula je prelaziti cestu, no u tom trenutku preko njih je prešao jureći automobil. Srećom, nisu završili onako kako su svi očekivali
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatnu sreću imala je jedna patka i njezini pačići dok su prelazili cestu.

Patka s pačićima snimljena je Fort Worthu u američkoj saveznoj državi Texas. Vesela družina krenula je prelaziti cestu, no u tom trenutku preko njih je prešao jureći automobil.

Iako je izgledalo kao da od pačića neće ništa ostati, oni su prošli netaknuto. Naime, i majka patka i pačići našli su se između dva kotača pa im automobil nije nikako naudio, a snimka je objavljena na internetu te je odmah postala hit.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

WC
wolf_cro3
23:19 05.05.2020.

Vozač je evidentno sadist. Vidi se da je namjerno išao trakom da zgazi životinje.

ZA
zarko1
08:53 06.05.2020.

Koji gad htio je namjerno zgaziti patkice ali hvala Bogu sve su ostale žive ❤❤❤❤

DU
Deleted user
18:17 06.05.2020.

Vozač je bio izuzetno inteligentan i spretan da je kočio, nebi uspio stazi,sve bi ih pobio ovako je kad ih je ugledao gađao da mu dođu između kotaća, a stara patka je refleksno odradila i preživjela