NESREĆA U ZAGREBU

Pijani mladić (22) autom usmrtio djevojku (14). Stanari: Pobjegao je pa se vraćao po registraciju

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Pijani mladić (22) autom usmrtio djevojku (14). Stanari: Pobjegao je pa se vraćao po registraciju
01.10.2015.
u 10:38
Do nesreće je došlo oko 22 sata u Branimirovoj BB
Pogledaj originalni članak

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Zagrebu, izvijestila je policija.

Do nesreće je došlo sinoć oko 22 sata u Branimirovoj BB kada je osobni automobil Peugeot 206 kojim je upravljao D. P. (22) naletio na 14-godišnju djevojku koja je na mjestu preminula. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, no policija ga je uhvatila, a izmjereno mu je 0,9 promila alkohola u krvi. 

Jedan od svjedoka javio nam je kako je automobil usmrtio djevojku koja je pretrčavala preko ceste, nakon čega je vozač pobjegao u automobilu. Ubrzo se vratio kako bi s mjesta nesreće pokupio otpalu registarsku tablicu, pri čemu su ga okupljeni prepoznali i zadržali do dolaska policije.  

Promet Ulicom kneza Branimira bio je obustavljen od 22.35 do 2 sata.

>> Poginuo pješak (63) u Osijeku, čak 30. žrtva ove godine u županiji

>> Nesreća u Zagrebu: U sudaru automobila poginula jedna osoba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 68

PG
poducavam-glupe
10:24 01.10.2015.

Pobjeći i neodgovornost je tipično raspoloženje u RH. Na tom dijelu Branimirove loše su rješenje semafori s treptajućim žutim kod željezničkog prijelaza. Tamo nema niti zelenog vala po cijeloj Branimirovoj. Ali i pješaci često kada krenu preko zebre, uopće ne gledaju da li su ih vozači vidjeli i zalijeću se pod jureće automobile.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:39 01.10.2015.

Hm, za ovakve ne bi trebalo biti milosti. Pobjegao, razmislio, vratio se sakriti dokaz. Samo lomljenja koljena je dovoljna kazna da osjeti bol. Na stranu ljudskost, jer ovaj je nije imao. A što da je cura bila živa i mogao ju je možda spasiti. Tko je to prošao zna. Meni je ženu pregazio neki pijanac i ostavio je da leži na cesti na minus pet stupnjeva celzija i da nije bilo dvoje ljudi koji su slučajno naišli, umrla bi tamo. Idiota naša vrla policija nikad nije pronašla, a i bolje je, jer bi mu ja onda pokazao kako se gaze ljudi, pa bi nesreća bila još veća. Moja jadnica je cijeli život sa sobom nosila stravu te hladne noći.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
10:35 01.10.2015.

Smrad! Vrlo vjerojatno ce se izvuci jer je iz "uzorne" obitelji..