već treći slučaj

Austrijanka se šokirala otkrićem u koferu nakon odmora u Hrvatskoj

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Veslači četverca veslačkog kluba Jadran treniraju na moru pred riječkom lukom
Foto: Tierhilfe Gusental
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Putne torbe
31.07.2022.
u 13:11
Za jednu ženu iz Austrije, pospremanje stvari iz putne torbe postalo je iskustvo iz noćne more kada je među odjećom našla 18 škorpiona- mamu s bebama!
Pogledaj originalni članak

Sunčanje, kupanje, kave i kokteli, puno je lijepih stvari vezano uz ljetovanje na Jadranu. Ako bismo morali naći neku manu putovanju, to bi bilo raspremanje kofera po povratku s odmora. Za jednu ženu iz Austrije, pospremanje stvari iz putne torbe postalo je iskustvo iz noćne more kada je među odjećom našla 18 škorpiona- mamu s bebama!

Stanovnica Natternbacha u Gornjoj Austriji bila je šokirana svojim otkrićem, no ubrzo se pribrala i nazvala komunalne službe iz Gusentala, koje su poslale nekoga po njene osmonoge goste, prenosi Mirror.

Ovo je bio treći put u godini dana da netko iz Gornje Austrije prijavljuje pronalazak škorpiona u domu nakon povratka s Jadrana. U rujnu prošle godine povratnik iz Hrvatske prijavio je neželjenog škorpiona, a prije mjesec dana, žena iz Linza je nazvala komunalne službe zbog škorpiona kojeg je pronašla u stanu čak tri tjedna nakon što se vratila s Jadrana. Ako je suditi prema njemu, nije škorpionima loše ni u Austriji! 

Svih 18 škorpiona koje je 'sretnica' pronašla u koferu uspješno su zbrinuti te u skloništu za životinje u Linzu čekaju transport za Hrvatsku.

VIDEO: Slon u kuhinji: Njegov posjet postao im je rutina, nikako ga se ne mogu riješiti

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TA
Tajg
14:54 31.07.2022.

Možda je od susjeda što drži reptilije?

M3
Miške 3
17:15 31.07.2022.

Otišla je po pomoć u Guzen tal.