NAGRADILI USPJEH

Atlantic grupa mladim informatičarima uručila novčane nagrade od 15.000, 7.000 i 5.000 kuna

Foto: Mioc.hr
Atlantic grupa mladim informatičarima uručila novčane nagrade od 15.000, 7.000 i 5.000 kuna
06.07.2021.
u 23:03
Patrik i Dorijan su za osvojenu zlatnu medalju dobili po 15 000 kuna, Vito za srebrnu 7 000 kuna, a Krešimir za brončanu 5 000 kuna
Pogledaj originalni članak

Vrhunski rezultat mladih informatičara koji su na 33. međunarodnoj informatičkoj olimpijadi osvojili dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju nije ostao neprimjećen. Atlantic grupa je prepoznala njihov rad te ih nagradila novčanim iznosima vrijednima njihovog nastupa, izvijestio je na službenoj internetskoj stranici XV. gimnazije Nikola Dmitrović, nastavnik informatike u MIOC-u.

Dodao je da su Patrik i Dorijan su za osvojenu zlatnu medalju dobili po 15 000 kuna, Vito za srebrnu 7 000 kuna, a Krešimir za brončanu 5 000 kuna. Uz nagrade učenicima, Atlantic grupa je donirala školi iznos od 10 000 kuna kao potporu školi i mentorima u daljnjem radu s učenicima.

- Iako se svi zajedno natjecanjima bavimo iz zadovoljstva i stjecanja novih znanja i iskustava, motivacijski je velika stvar dobiti ovakvu novčanu nagradu i biti prepoznat. Hvala Atlantic grupi na nagradi i donaciji! - poručio je Dmitrović.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.