Sestra rodila sa 14

Argentinka rodila blizance, a ima samo 12 godina

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Argentinka rodila blizance, a ima samo 12 godina
07.02.2013.
u 17:28
Prvi je trudnički trbuščić kod Argentinke primijetio učitelj te je obavijestio majku o svojim sumnjama. Policija iz grada Chilecito tretira slučaj kao zlostavljanje djeteta.
Pogledaj originalni članak

Argentinska učenica rodila je blizance, a ima samo 12 godina. Jučer su svi svjetski mediji prenijeli vijest da je 27. siječnja u Meksiku rodila devetogodišnjakinja, piše Daily Mail.

Prvi je trudnički trbuščić kod Argentinke primijetio učitelj te je obavijestio majku o svojim sumnjama. Policija iz grada Chilecito tretira slučaj kao zlostavljanje djeteta te su već ispitali dva mladića stara 16 i 20 godina.

Bebe su se rodile carskim rezom pet tjedana prije roka. Vlasti su izvijestile da je sestra Argentinke rodila prije tri mjeseca sa samo 14 godina.

Najmlađa majka ikada rodila je malenog dječaka Gerarda sa samo 5 i pol godina u peruanskom gradu Limi 1939. godine. Nju su roditelji odveli na pregled jer su mislili da joj je trbuh narastao zbog tumora.

>>UZNEMIRUJUĆE Dadilja u Rusiji divljački pretukla 9-mjesečnu bebu

>>VIDEO Nezaboravno: Bebini prvi koraci završili u psećoj 'kakici'

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:22 08.02.2013.

E moja sirotinjo.