Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka oduševljena

VIDEO Nezaboravno: Bebini prvi koraci završili u psećoj 'kakici'

hp5
Foto: Reuters
1/2
04.02.2013.
u 22:52

Neodoljivu malenu Lydiju snimile su majka i baka u trenucima kada je prvi puta prohodala po dnevnom boravku. No, u akciji njezinog prvog hodanja morao je sudjelovati i pas.

Prvi koraci bebe su prekretnica za svakog roditelja. To je jedan od onih nezaboravnih trenutaka, posebno ako prvo hodanje po dnevnom boravku završi u \"svježoj kakici\" vašeg ljubimca.

Neodoljivu malenu Lydiju snimile su majka i baka u trenucima kada je prvi puta prohodala po dnevnom boravku. No, u akciji njezinog prvog hodanja morao je sudjelovati i pas koji joj je postavio \"zamku\" u koju se ona uvaljala.

Majka i baka se jednostavno nisu mogle prestati smijati.

>>Kolica otpuhao vjetar, beba završila u ledenoj vodi i preživjela

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:03 05.02.2013.

Stvarno ne razumijem ovu "važnu" i" interesantnu" vijest...ni tu mater, a ni tu baku koje su to dale u javnost...ljudi više stvarno ne znaju što bi od sebe...a i Vaša objava..mogli ste i bez toga...(nisam ni pokrenula video...dosta mi je bio i naslov...STVARNO NEZABORAVNO!!!)

DU
Deleted user
08:15 05.02.2013.

Ma ne vidjeh ni onaj naslov!!!!!!! MAJKA ODUŠEVLJENA!!!???? Pre-strašno.

SR
smece.rb
10:17 05.02.2013.

ah ti današnji serveri, postali blago senilni - opet mi nestao komentar, ali nema veze mogu ja opet (ovaj put budem bio više civiliziran/tolerantan/transparentan, tj. pokazat ću malo više ljubavi prema slatkom psiću): Ja isto oduševljen: dok bućibući psić kakaa po tepihu, a ne po parku ja presretan. Kad bi barem bilo više ovakvih vlasnika čovjekovih najboljih prijatelja u našoj prekrasnoj i velebnoj državi. A ako još mali bućibući, vidi ga kako je sladak, piški po kantunima stana, a ne po kantunima na ulicama naše prekrasne metropole mom oduševljenu nema kraja. Ali pošto je tako bućibući može on i u mom stanu piškiti/kakati - 'ko sam ja da se odupirem tom civilizacijskom napretku. Sućut djetetu, ali ipak uz ovakvo umiljato stvorenje ima sreće što je uopće završilo u videu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije