Stranka Desno

Đapić: Učinit ćemo sve da hrvatski državni poredak bude najjasnija negacija zločinačkih režima

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Đapić: Učinit ćemo sve da hrvatski državni poredak bude najjasnija negacija zločinačkih režima
23.08.2019.
u 17:33
Učiniti ćemo sve u našoj moći da hrvatski državni poredak bude jamstvo da se nikada više neće ponoviti zločini protiv hrvatskog naroda, zaključuje Đapić
Pogledaj originalni članak

Dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih režima mi u DESNO želimo obilježiti još jednom jasnim naglaskom da izražavanje poštovanja prema žrtvama ne može biti iskreno, primjereno i dostojanstveno ako prigodne izjave, vijence i obilaske stratišta ne prate državne politike, koje to potvrđuju – poručio je Anto Đapić, čelnik stranke Desno.

U toj su stranci, nastavio je, zagovornici iskazivanja poštovanja djelima, svakodnevnim političkim svjedočenjem i izgradnjom državnog poretka te društvenih vrednota "koje će zauvijek spriječiti samu zločinačku pomisao i ideju protiv hrvatskog naroda".

- Hrvatski narod nikada nije imao problema s uvažavanjem iskazivanja poštovanja žrtvama, no imamo problema s politikama, organizacijama i nositeljima koji svoju zločinačku ideju, prošlost, sadašnjost i budućnost te zločinačke namjere skrivaju iza samoproglašenog statusa žrtve i krivotvorenja povijesnih događaja. Zato ćemo učiniti sve u našoj moći da hrvatski državni poredak bude najjasnija negacija zločinačkih režima i jamstvo da se nikada više neće ponoviti zločini protiv hrvatskog naroda, a ne da sastavnice državnog poretka budu politike sljednice tih zločina – zaključio je Đapić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar Dokman
Dokman
18:43 23.08.2019.

Đapić, čovjek koji je uništio pravaštvo u Hrvata nam sada opet soli pamet.

Avatar Forest Trump
Forest Trump
21:09 23.08.2019.

Đapiću u obrani Hrvatske stavio si top ispred Starčevićevog doma u Zg , u obrani demokracije isti top bi sada stavio ispred Sabora . Dozlogrdio si i Bogu i ljudima !!!!!!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:36 23.08.2019.

Samo je Karamarko dublji?