Odbor za medije

Anja Šovagović Despot, Katarina Bakija, Miroslav Grgić i Šenol Selimović kandidati za NO HRT-a

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Anja Šovagović Despot, Katarina Bakija, Miroslav Grgić i Šenol Selimović kandidati za NO HRT-a
01.07.2015.
u 15:38
Ta mjesta prazna su gotovo četiri mjeseca zbog čega Nadzorni odbor toliko već ne radi, a očekuje se da će u petak Sabor potvrditi ova imenovanja.
Pogledaj originalni članak

Odbor za medije jednoglasno je Saboru predložio da na četiri prazna mjesta u Nadzornom odboru HRT-a izabere Anju Šovagović Despot, Katarinu Bakiju, Miroslava Grgića i Šenola Selimovića.

Ta mjesta prazna su gotovo četiri mjeseca zbog čega Nadzorni odbor toliko već ne radi, a očekuje se da će u petak Sabor potvrditi ova imenovanja. Anja Šovagović Despot prijedlog je HDZ-a, dok su preostalo troje kandidati koje je predložila vladajuća većina. Anja Šovagović Despot poznata je glumica i stalna članica dramskog ansambla kazališta Gavella, a od 2003. do 2011. bila je članica Programskog vijeća HRT-a.

Katarina Bakija od 2011. radi kao poslovni konzultant vezano uz restrukturiranja i organizaciju poslovanja tvrtki. Miroslav Grgić nekoć je bio Radiju 101 i drugim medijima, a danas je vlasnik agencije za poslovanje Grgić & Co. Šenol Selimović je do 2013. bio zaposlen u Slobodnoj Dalmaciji kao komentator, a od 2007. do 2015. uređivao je i vodio talk show na zadarskoj televiziji Vox.

>> Glavak: Već tri mjeseca nije imenovan Nadzorni odbor HRT-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
bakulušić
17:13 01.07.2015.

HRT je sustav izvan sustava tako da Nadzorni odbor postoji samo zbog zadovoljenja forme. Dakle, radili ili ne radili, ništa se bitno ne mijenja. Partizanski filmovi idu dalje. Najbolje rješenje je - raspust. Grci su barem nešto dobro napravili. Da nisu raspustili javnu televiziju, već davno bi bankrotirali.