Bijeg od afere Hotmail

Aleksandar Vučić se pohvalio na Twitteru: U Sofiji sam razgovarao s Plenkovićem

Foto: Twitter/Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić se pohvalio na Twitteru: U Sofiji sam razgovarao s Plenkovićem
17.05.2018.
u 13:13
Uz čelnike država članica Europske unije, okupili su se i čelnici Albanije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković bio je u Sofiji na okruglom stolu na temu 'Dijalog sa zapadnim Balkanom: Stvaranje regije rasta, sigurnosti i povezivosti na putu prema Europi' gdje se susreo i s predsjednikom Vlade Republike Bugarske Boykom Borissovim.

Uz čelnike država članica Europske unije, okupili su se i čelnici Albanije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova. 

Predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić tom se prilikom susreo s Plenkovićem, a time se pohvalio i na svom Twitter profilu. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

Avatar Dalmacija
Dalmacija
14:04 17.05.2018.

Poslije Erdogana, Putina, Merkelice, Orbana.... Vučić se hvalio da je razgovarao sa Plenkovićem... Smješno.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
13:42 17.05.2018.

a sto Plenkovic i kolinda vole Vucka to je mnogo ljepo vidjet...

BE
Beogradjan
15:51 17.05.2018.

Pohvalio se ili ne, ali Plenko je jos uvek predsednik vlade, i kao takav se treba postovati... Vucic je danas razgovarao sa Merkelovom, Mejovom, Makronom i drugima, sto je dobro, ali realno razgovor sa Plenkovicem moze biti isto toliko bitan koliko i sa vodecim liderima Evrope jer smo mi blizu i dobra saradnja moze mnogo znaciti jednim i drugima...