i dobro mu ide!

Akrobat za klavirom: Svira guzom, nogama, svim dijelovima tijela

Foto: Reuters
gripa-novi
24.01.2013.
u 09:06
Ono po čemu se njemački pijanist Dennis R. Volk razlikuje od svih drugih je način na koji svira. Možete ga vidjeti u svim mogućim položajima tijela.
Pogledaj originalni članak

Već sa šest godina počeo je maltretirati klavir svoje majke i činio to uporno sve dok ga ona nije, kad mu je bilo osam godina, poslala u školu klavira. Već s deset godina imao je svoj prvi nastup – dva je sata, istina, ponavljao pet istih pjesama, ali to nitko od slušatelja ili nije primijetio ili ga nije smetalo.

Od svoje 11. godine ima redovite nastupe, gostovao je po Njemačkoj, Švicarskoj, Španjolskoj, SAD-u. Njegov repertoar seže od Eltona Johna do Franka Sinatre, od jazza do klasike. Ali, ono po čemu se njemački pijanist Dennis R. Volk razlikuje od svih drugih je način na koji svira. Možete ga vidjeti u svim mogućim položajima tijela, samo ne da mirno sjedi za klavirom.

 >>Petar Klasan, klavirist iznimnog talenta oduševio Lisinski

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
09:37 24.01.2013.

zakon je Croatian Rapsody,divan osjećaj ,koja energija u skladbi Maksim Mrvica

JA
james49
10:11 24.01.2013.

Dobar, ali ni do koljena Jerry Lee Lewis-a!