Milenijski summit

Ahmadinejad: Napad na Iran izazvat će rat bez granica

Foto: AFP
Ahmadinejad: Napad na Iran izazvat će rat bez granica
21.09.2010.
u 19:54
U svome kaotičnom govoru na summitu optužio je kapitalizam za sva zla koja se u ovome svijetu događaju. Pozvao je na temeljitu i korjenitu reformu nepravednog i nedemokratskog svjetskog poretka.
Pogledaj originalni članak

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinejad, koji sudjeluje na Milenijskom summitu, kazao je da će napad na iranska nuklearna postrojenja izazvati "rat bez granica". 

– Sjedinjene Države ne znaju kako izgleda pravi rat jer ta zemlja nikada nije vodila ozbiljan rat niti je ikada pobijedila u ratu – naglasio je Ahmadinejad. U razgovoru s novinarima ustvrdio je da se nitko neće usuditi napasti Iran te da je cionistički režim mala točka na karti svijeta, čak tako mala da ne predstavlja nikakav faktor u jednadžbi.

U svome kaotičnom govoru na summitu optužio je kapitalizam za sva zla koja se u ovome svijetu događaju. Pozvao je na temeljitu i korjenitu reformu nepravednog i nedemokratskog svjetskog poretka. Iranski predsjednik Ahmadinejad u nekoliko se navrata žali na prijevod njegova govora tvrdeći da prevoditelji čitaju unaprijed prevedeni tekst i da ne prevode njegove komentare i digresije.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 877

OB
-obrisani-
22:25 22.09.2010.

Ovo je najčešći slogan koji internet Irana trpi... »Blocked by Islamic Republic of Iran Broadcasting«.

OB
-obrisani-
22:26 22.09.2010.

LN. svima. ;o)

OB
-obrisani-
15:35 22.09.2010.

A da ti sebi staviš jednu metalnu kopču protiv \"potresa.\".. Dario kakve kopče mogu spriječiti pojave potresa i rušenje zgrada... Ovisno o jačini i epicentru kako kopče djeluju u tom smislu Pojasni?