Borba migranata

Dramatična scena: Dječak ušao u vlak za Srbiju, a obitelj ostala na kolodvoru

Foto: Screenshot Youtube
dječak
Foto: Reuters/PIXSELL
Gevgelija
14.08.2015.
u 19:36
Krajnji cilj su im razvijene europske zemlje gdje žele naći posao
Pogledaj originalni članak

Najmanje osam migranata ozlijeđeno je danas u tučnjavi između dvije skupine izbjeglica iz Afganistana i Sirije u Gevgeliji u Makedoniji, prenosi Blic.

Više od tisuću migranata sukobilo se oko mjesta u vlaku koji ide prema Srbiji, a krajnji cilj su im razvijene europske zemlje gdje žele naći posao. Migranti su u sukobu koristili čak i noževe, mačete, šipke i motike.

Kamere su uhvatile uplakanog dječaka koji je uspio ući u vlak za Beograd, ali je u kaosu koji je nastao uslijed naguravanja razdvojen od obitelji. Dozivao je majku i htio izaći iz vlaka, a putnici su ga na kraju izvukli kroz prozor.

>> Matematičar iz Sirije: Kroz Srbiju prema EU kreće pet milijuna ljudi!

>> Sukob policije i migranata na grčkom otoku: 'Prolit će se krv'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 85

RA
rande
20:19 14.08.2015.

jadni ljudi..jadno djete

TO
tomacat
20:33 14.08.2015.

Plaka ce Europa ,bice suza i krvi u potocima zbog ove silne emigracije i to uskoro. Sami pecatimo buducnost nase djece ,sramota.....

HR
Hrvatskalatinica
23:58 14.08.2015.

to je to kad amerika i izrael sa civiliziranim sire demokratiju