TRAGEDIJA

19-godišnjak poginuo u naletu vlaka nakon proslave rođendana

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
vlak (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
vlak (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
vlak (1)
25.03.2012.
u 08:34
Vlak je prometovao iz pravca Đurmanca prema Zaboku, a nesreća se dogodila 300-injak metara od željezničke postaje u Velikoj Vesi
Pogledaj originalni članak

Na prijelazu lokalne ceste preko željezničke pruge u Gornjoj Pačetini pokraj Krapine, 300-injak metara od željezničke postaje u Velikoj Vesi, jutros oko 5,50 sati pod naletom vlaka smrtno je stradao 18 i pol godišnji Antonio Martek iz Brezja kraj Gornje Stubice.

On je tijekom noći bio kod prijatelja na proslavi rođendana te je zajedno s prijateljima ujutro čekao vlak na postaji u Velikoj Vesi. No, odjednom se, ne zna se iz kojih razloga, ponovo odlučio vratiti natrag u smjeru Krapine te je na njega naletio vlak koji je iz Đurmanca išao prema Zaboku.

Na prijelazu ceste preko pruge inače nema niti uređaja za zatvaranje prometa niti signalizacije koja najavljuje dolazak vlaka. Zbog očevida promet je prugom bio zatvoren od 5.50 do 7,55 sati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
kocen
19:43 25.03.2012.

Taj dio pruge je skoro pa sami pravac,pregledno je.Nije mi jasno kako nije taj nesretni mladić vidio vlak a bome ni strojovođa da nije uočio da ovaj hoda po pruzi. Strašno.Moja sučut obitelji.