Crni scenarij

Vremenska prognoza iz budućnosti. Evo što nas čeka 2050!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
vrijeme
Foto: Youtube Screenshot
vrijeme
02.09.2014.
u 16:46
U prognozama se govori o toplinskom valu koji je u svom drugom tjednu, dijelovima Floride pod vodom, katastrofalnoj suši u Arizoni koja uzima živote...
Pogledaj originalni članak

Pitate se li se ikad kakvo nas vrijeme očekuje 2050? Svjetska meteorološka organizacija (WMO) objavila je video s imaginarnom prognozom iz 2050. godine kao dio kampanje UN-a kojom žele privući pažnju na summit o klimi ovog mjeseca, kojem će glavni cilj biti borba protiv globalnog zagrijavanja.

WMO je pozvala poznate televizijske meteorologe da sudjeluju u snimanju videa u kojem se prikazuje ''imaginaran, ali mogući'' scenarij budućnosti svijeta izloženog globalnom zatopljenju, javlja Reuters.

U prognozama se govori o toplinskom valu koji je u svom drugom tjednu, dijelovima Floride pod vodom, katastrofalnoj suši u Arizoni koja uzima živote...

>> Jesen gromoglasno kuca na vrata. Meteoalarm izdao crveno upozorenje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

CH
CH2710
16:50 02.09.2014.

Hm, koje GLUPARIJE...??? Ne mogu napraviti sigurnu prognozu za 2-4 sata, a ovdje se trabunja o prognozama za 30-ak godina. Čemu to...???

LA
Laura Anny
17:12 02.09.2014.

jeste li vi svi dobro u redakciji

TK
tomislav.kukovacec.5
17:13 02.09.2014.

Masonska manipulacija sitnozubima. Vrijem bi bilo ok da nije u tijeku klimatski rat Rusije,SAD. U prirodi ne postoje ravne crte. Pogledajte oblik i broj ciklona na DHMZ i sve će bit jasno + chemtrailsi kojima smo bili zasuti u subotu. Ovo sve je posljedica djelovanja zlih i podmuklih gadova. HAARP protiv ruskog SURIa je na djelu