Veliko iznenađenje

Nasa otkrila neobičan objekt na Marsu: Tako je sjajan, moramo ga istražiti

Foto: Reuters/PIXSELL
NASA
Foto: Reuters/PIXSELL
NASA
Foto: Reuters/PIXSELL
NASA
Foto: Reuters/PIXSELL
NASA
Foto: Reuters/PIXSELL
NASA
Foto: Reuters/PIXSELL
NASA
Foto: Reuters/PIXSELL
Curiosit Rover
01.12.2018.
u 15:22
Objekt je dobio i nadimak 'Little Colonsay', a istraživački tim odlučio ga je detaljno istražiti kako bi ustanovili o čemu je zapravo riječ
Pogledaj originalni članak

NASA je objavila da je rover na Marsu snimio neobičan sjajni objekt. Iako NASA-in tim ima ideju o čemu bi moglo biti riječ ipak su ostali iznenađeni, a još će ga dalje promatrati kako bi ustanovili o čemu je zapravo riječ.

Naime, radi se o sjajnom objektu na površini Marsa. Tim je odlučio da rover objekt detaljno istraži. Tim za istraživanje smatra da bi ta 'stijena' zapravo mogla biti meteorit upravo jer je tako sjajna, piše Independent.

"Istraživački tim misli da bi mogao biti meteorit jer je tako sjajan", napisala je Suzanne Schwenzer, jedna od članica tima. "Ali izgled može zavarati", dodali su.

Objekt je dobio i nadimak "Little Colonsay".  Iako su ga već promatrali i tada došli do zaključka da se radi o jednom od brojnih predmeta koji se nalazi na površini Marsa, sada su odlučili da će ga detaljno istražiti.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

ZA
!zagreb!
15:43 01.12.2018.

Pa već se odavno zna da je to stari srpski planet. Jedan od prvih koji su nastanili kada su naselili ovu galaksiju. Malo iza nakon što su Sunce postavili da nas grije.

DU
Deleted user
15:42 01.12.2018.

Hrpa smeća sa Zemlje

SA
Sale77
15:02 02.12.2018.

Pa to lopta kaj je Baggio zapucao u finalu sp 1994