Kolumna

Stručnost u pitanju čim su digli glas

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stručnost u pitanju čim su digli glas
05.10.2013.
u 12:00
Čim su članovi uprave Ante Samodol i Zdenko Milas digli glas protiv njegove volje, Bandić ih je stavio na “listu neodgovornih ljudi”
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić najprije je jučer pod šatorom na Jelačić placu dijelio rižoto od gljiva, a potom je bacio pregaču i skoknuo do Vukovarske na sastanak uprave i skupštine Zagrebačkog holdinga. Nakon rižota sve je bilo spremno i za dijeljenje otkaza.

Premda je odgođena, sječa mislećih glava vrlo je izvjesna. Iako je Bandić rekao da je u upravu i nadzorni odbor doveo stručne i odgovorne ljude, njihovu stručnost im je zamjerio čim su digli glas protiv započinjanja procesa privatizacije Holdinga bez ikakvih analiza ili planova.

Čim su članovi uprave Ante Samodol i Zdenko Milas digli glas protiv njegove volje, Bandić ih je stavio na “listu neodgovornih ljudi”. A tko bi s takvima želio raditi? Jednom nogom na izlazu iz nadzornog odbora Holdinga su i stručnjak za javne financije Hrvoje Šimović i makroekonomistica Maruška Vizek. Ma ne zanima Bandića makroekonomija, draža mu je mikroekonomija, u što dijeljenje rižota svakako spada.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.