ZNA KAKO IH PLATITI

Zvone Boban sprema senzaciju: U Milan dolaze Hrvat i Srbin?!

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
Zvonimir Boban
21.11.2019.
u 14:24
Talijanski mediji istodobno pišu da bi direktor Milana Zvonimir Boban na San Siro rado doveo Luku Modrića i Nemanju Matića. Hrvatu na ljeto završava ugovor s Realom, a Srbinu s Manchester Unitedom
Pogledaj originalni članak

Talijanski prvoligaš Milan, trenutačno tek 14. klub u talijanskom prvenstvu, ponudio je  Zlatanu Ibrahimoviću angažman na šest mjeseci.

Kako javljaju Gazzetta dello Sport i Sky Sports Italia, Milan je počeo pregovore s Ibrahimovićem koji je prošli tjedan napustio Los Angeles Galaxy. 

Šveđanin je u Lombardiji proveo dvije sezone između 2010. i 2012. Tada je Ibrahimović zabio 42 gola u 61 utakmici pridonijevši osvajanju zadnjeg naslova prvaka Italije Milana u sezoni 2010./2011.

Gazzetta dello Sport piše da Milan želi angažirati bivšeg igrača PSG-a na šest mjeseci, ali je spreman platiti 6,6 milijuna eura ako 38-godišnji Šveđanin pristane ostati u klubu godinu i pol.

A talijanski mediji istodobno pišu da bi direktor Milana Zvonimir Boban na San Siro rado doveo Luku Modrića i Nemanju Matića. Hrvatu na ljeto završava ugovor s Realom, a Srbinu s Manchester Unitedom pa bi ih se na zimu moglo dovesti za svotu koja nije prevelika.

"Matić je želja Milana jer bi u momčad donio tjelesnu spremu i dinamiku, a Modrić je stari san. Njegova visoka plaća isplatila bi se povećanom prodajom dresova i ulaznica", piše Gazzetta dello Sport.

Pogledajte reakciju Zlatka Dalića nakon što se Hrvatska plasirala na Euro

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

CR
croban1111
15:05 21.11.2019.

Zvone, bratstvo jedinstvo, Boban.

Avatar rubinet
rubinet
16:05 21.11.2019.

Hrvat u Milanu? To nije senzacija.

BU
Bubalamala
16:58 21.11.2019.

Novinaru sanjaj dalje !