POSAO PRI KRAJU

Zvijezdu Gorice želi srpski trener? Za njega spreman dati i do 4 milijuna eura...

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Zvijezdu Gorice želi srpski trener? Za njega spreman dati i do 4 milijuna eura...
22.01.2021.
u 12:11
– Ne mogu vam zbog tajnosti dogovora reći točno o kojim je klubovima riječ, ali raspituju se tri lige za Lovrića i sve tri su iz Europe. Bila je tu i ponuda iz UAE, ali Kristijanova ideja sigurno je ostanak u Europi
Pogledaj originalni članak

Kristijan Lovrić (25) već je dugo na izlaznim vratima hrvatskog hit-prvoligaša HNK Gorice. Talijanski mediji već su se raspisali o tome da je srpski trener Siniša Mihajlović zainteresiran za dovođenje hrvatskog golgetera u Bolognu i da je dogovor pri kraju, a mi smo za potvrdu nazvali predsjednika HNK Gorice, gospodina Nenada Črnka koji to nije u potpunosti potvrdio, ali gdje ima dima...

– Istina je da je Bologna kontaktirala klub, ali sve je još u procesu pregovora tako da vam ne mogu sa sigurnošću reći ide li Lovrić u Bolognu ili ne. Razgovore vodimo preko agenata, a sada čekamo finaliziranu ponudu. Prijelazni rok traje do 31. siječnja., a do tada se može svašta dogoditi – kaže predsjednik Gorice.

Za Lovrića su navodno postojale i druge ponude, među zainteresiranima je i Ludogorec kojeg su mediji spominjali još prije nekoliko tjedana.

– Ne mogu vam zbog tajnosti dogovora reći točno o kojim je klubovima riječ, ali raspituju se tri lige za Lovrića i sve tri su iz Europe. Bila je tu i ponuda iz UAE, ali Kristijanova ideja jest sigurno ostanak u Europi i daljnji napredak u karijeri. 

Na Transfermarktu pokraj Lovrićeva imena i fotografije stoji cijena od 5 i pol milijuna eura, a kako neslužbeno doznajemo, i iznos od 3 do 3 i pol milijuna zadovoljio bi Goričane.

– Tako stoji na Transfermarktu, ali to ne mora nužno biti tako u dogovorima. Sve ovisi i o vrsti dogovora. Trenutačno su oni prišli s ponudom posudbe s mogućnošću otkupa, a onda tu treba dogovoriti i osiguranje igrača u slučaju ozljede na posudbi i slične stvari, a sve ovisi i o dogovorenim bonusima i slično, tako da konkretnu cijenu još nismo dobili i ne možemo je potvrditi – rekao nam je Črnko.

Lovrić se isprofilirao u najefikasnijeg Goričana, u 15 nastupa zabio je 11 golova, a ima li uprava na pameti već zamjenu?

– Mi radimo na tome, ne mogu vam otkriti ime, ali mogu da je riječ o strancu i da ćemo sljedeći tjedan moći s tim ići službeno van. On bi trebao biti netko tko će pokriti sve pozicije koje je Kristijan igrao. 

Znači li to da ste spremni pustiti Lovrića već sada, a ne čekati do ljeta? 

– Mi smo spremni pustiti Kristijana već sutra ako dođe do uspješnog dogovora – zaključio je Črnko.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
13:21 22.01.2021.

Nama je uvek najvažnije da se istakne ono "srpski " a to što pratimo svetska i evropska na kauču drugom prilikom

FR
Frapin
12:30 22.01.2021.

Pošalji komentar

FR
Frapin
12:34 22.01.2021.

Nije čudno zato što je jedan od najboljih igrača u Hrvatskoj ligi