Veleslalom

Zubčić izborio drugu vožnju, Kolega završio na 57. mjestu

Foto: Reuters/Pixsell
Zubčić izborio drugu vožnju, Kolega završio na 57. mjestu
12.01.2019.
u 12:50
Druga je vožnja na rasporedu u 13,30 sati, a bit će dosta neizvjesna jer je zaostatak prvih 11 skijaša unutar jedne sekunde.
Pogledaj originalni članak

Norvežanin Henrik Kristoffersen najbrži je nakon prve vožnje veleslaloma kojeg skijaši u subotu voze za Svjetski kup u Adelbodenu s 12 stotinki prednosti ispred Austrijanca Marcela Hirschera, dok je hrvatski skijaš Filip Zubčić ušao u drugu vožnju sa 18. vremenom. 

Kristoffersen je bio najbrži s vremenom 1:12.39, a treće je mjesto zauzeo Francuz Alexis Pinturault čiji zaostatak iznosi 18 stotinki (1:12.57). Zubčić je 18. s vremenom 1:14.59 i 2,20 sekunde zaostatak za Austrijancem.

Drugi hrvatski predstavnik Elias Kolega nije se plasirao u drugu vožnju, on je zauzeo 57. mjesto s vremenom 1:19.40 i zaostatkom  od 7,01 sekunde za austrijskim skijašem.

Druga je vožnja na rasporedu u 13,30 sati, a bit će dosta neizvjesna jer je zaostatak prvih 11 skijaša unutar jedne sekunde.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.