UOČI SPLITA

Zoran Mamić: Koncentriran sam na Dinamo, ali bih jednog dana volio raditi u normalnim uvjetima

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zdravko Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zoran Mamić
22.04.2016.
u 13:08
– Tek sam nešto manje od tri godine trener i ima vremena. Mislim da ću biti zdrav, a onda ima vremena za sve.
Pogledaj originalni članak

Dinamo u subotu gostuje na Parku mladeži kod Splita, a dan uoči utakmice trener modrih Zoran Mamić najavio je novi teški ispit.

– Čeka nas utakmica protiv ekipe koja nam je ove sezone nanijela poraz i želimo im to vratiti, kao i zadržati prednost koju imamo. Imaju dobre pojedince kao što su  Bagarić, Mišić, Franjić… Dobar vezni red, čvrste stopere. U zadnje vrijeme nisu dobivali, ali ni gubili, što sam pokazuje koliko teško zabijaju i primaju golove. Rekao sam već da su nas dobili, mogu biti neugodni i moramo biti pravi – rekao je Mamić.

Dinamo u Splitu, a nažalost i dulje neće moći računati na Taravela.

– Stradao mu je mišić na zagrijavanju u Rijeci i vjerojatno na njega više nećemo moći računati do kraja sezone.

U Splitu je loša financijska situacija...

– Naravno da igrači prate što se događa kod protivnika, upozorili smo ih da moramo biti maksimalno oprezni, ali igrači znaju što ova utakmica nosi i odradit će zadatak kako treba.

Dinamo bi pobjedom u Splitu napravio još jedan korak prema obrani naslova prvaka, ali Mamić je oprezan.

– Nitko neće reći da smo prvaci dok nije matematički sigurno. U igri je još 12 bodova i dok matematički ne budemo prvaci – nismo prvaci.

Spominjao se i Mamićev mogući odlazak u AEK.

– Ne razmišljam trenutačno ni o čemu osim o Dinamu. Imam višegodišnji ugovor i koncentriran sam samo na Dinamo, ali naravno da bih želio jednoga dana raditi u "normalnim uvjetima" i sanjam o tome. Tek sam nešto manje od tri godine trener i ima vremena. Mislim da ću biti zdrav, a onda ima vremena za sve.

Mamić je jako zadovoljan ovom sezonom.

– Bez ova četiri kola i finala Kupa: moram reći da sam prezadovoljan sezonom. Ovo je bila najteža sezona u mojih 10 odnosno 11 godina ovdje jer smo uložili jako puno energije zbog svega što se događalo i moram reći da sam jako zadovoljan kako privodimo sezonu kraju.

Za kraj je Mamić poručio da nema novosti u vezi s ugovorom između Dinama i Josipa Brekala.

– Ja sam optimist i ne vidim razloga da bi bilo tko od tih mladih igrača pa tako i Josip žuri negdje. Nigdje u svijetu neće imati takve prilike igrati kao u Dinamu i mislimo da bi bilo najbolje za njih ostati u Dinamu, razvijati se ovdje i onda kada bude vrijeme i kada budu zreli, imaju vremena napraviti inozemne karijere.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

ZO
zoom
14:11 22.04.2016.

totalna dominacija moćnog dinama u zadnjih 10 godina, a ove godine u LP čak nije ni loše izgledalo...da se nije ozlijedio stup obrane sigalli, mogao je dinamo puno bolje proći u LP

PA
pappmisi
13:36 22.04.2016.

Zorane ostani jos 10 godina a Zdravko jos 20 godina , tako cemo 30 puta biti uzastopni prvaci Hrvatske sto ce biti apsolutni rekord. Samo Dinamo, Samo Zdravko Mamic.Pozdrav iz Madjarske

RM
rmd3
15:58 22.04.2016.

I Hrvatski nogomet bi volio funkcionirat normalno u Hrvatskoj a ne da kriminalci ko ti i buraz ljagu bacate na nogomet.