Veslanje

Zlatni četverac i dalje bez sponzora: Nećemo šutjeti!

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
Zlatni četverac i dalje bez sponzora: Nećemo šutjeti!
10.04.2011.
u 19:09
Ovdje na Croatia Openu platili su nam hranu, ali i najavili da zbog toga nećemo imati za neke pripreme kasnije, kažu dečki.
Pogledaj originalni članak

Nakon pobjede u skifu Damira Martina, članovi zlatnog svjetskog četverca na pariće svoju su dominaciju na 28. međunarodnoj regati Croatia Open iskazali i u utrci dvojaca na pariće.

Braća Damir i Martin Sinković pobijedila su ispred svojih partnera iz četverca Damira Martina i Davida Šaina. Samo sat vremena poslije dečki su zaveslali zajedničkim snagama i s lakoćom pobijedili u utrci četveraca. I dok su glede konkurencije bili bezbrižni, dečke i dalje muči što su još bez sponzora.

– Oni kažu da traže, govore nam to već tri mjeseca, a još uvijek ništa. Nećemo raditi skandal, ali nećemo ni šutjeti – kazuje Valent Sinković.

– Oni žele glavnog sponzora Saveza, a mi želimo sponzora za naš čamac i zasad nitko nema ništa. Ovdje su nam platili hranu, ali su nam najavili da zbog toga nećemo imati za neke pripreme kasnije – dodao je Damir Sinković.

Nezadovoljan je i Srećko Šuk, direktor ove masovne regate (1000 veslača) s proračunom od 400.000 kuna, no njega muči održavanje i vođenje ŠRC Jarun.

– Od Grada smo dobili 100.000 kuna, a 50.000 kuna moramo platiti Holdingu zbog pružanja usluga u organizaciji regate, pa tako plaćamo i najam katamarana koji su kupljeni na ime troškova organizacije sportskih priredbi. Htjeli su nam naplatiti i 25.000 kuna za parking. (db)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.