IZBORNIK UOČI FINALA

Zlatko Dalić otkrio Štimcu: Zbog njega bih volio da Hrvatska postane svjetski prvak

Foto: Vecernji.hr
Zlatko Dalić
15.07.2018.
u 12:00
- Bez obzira kako finale završio, Luka Modrić mora dobiti Zlatnu loptu. Svi veliki igrači su otišli doma i kupaju se, a Luka je jedini ostao - rekao je Dalić
Pogledaj originalni članak

Igor Štimac razgovarao je s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem uoči današnjeg finala Svjetskog prvenstva s Francuskom u Moskvi. Video je snimljen u suradnji s HNTV-om.

- Bez obzira kako finale završio, Luka Modrić mora dobiti Zlatnu loptu. Svi veliki igrači su otišli doma i kupaju se, a Luka je jedini ostao. Fantazija je kako je vodio ekipu iako ne volim govoriti o pojedincima. Nedostajao mu je iskorak s reprezentacijom i sada ga je napravio. Ako ništa drugo, zbog njega bih volio da Hrvatska postane svjetski prvak - rekao je Dalić.

A što je Dalić rekao o ostalim igračima, stanju u reprezentaciji i finalu s Francuzima pogledajte u videu.

>> Razgovor Igora Štimca i Zlatka Dalića

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

Avatar Jaglun
Jaglun
12:18 15.07.2018.

Nakon Kolinde ,Dalića za presjednika.

PR
prajdali100
12:43 15.07.2018.

Gospodine Dalić, Vama i Vatrenima naklon do poda.P.S. znate li da onaj mamlaz Bandić bunca o nekom Nacionalnom stadionu kapaciteta 35000 mjesta !!!!??? Ako će biti takav ne trebaju ga ni graditi.

DU
Deleted user
12:21 15.07.2018.

Igrači, izbornik i navijači u potpunosti dostojni velikog trenutka. Ali zato političari i novinari jad nad jadima i to svi redom. Ne može se u najvažnijem danu u povijesti Hrvatske od Đokičinog finala raditi središnji događaj na prvom programu.