Milan

Zlatan Ibrahimović pomaže Anti Rebiću i ostalima

Foto: Press Association/Pixsell
Ante Rebić
Foto: Press Association/Pixsell
Ante Rebić
Foto: Press Association/Pixsell
Ante Rebić
26.01.2020.
u 00:19
Rebić na najbolji način iskorištava pozitivni zamah. U odličnom je fizičkom i psihičkom stanju – rekao je trener Pioli
Pogledaj originalni članak

Ante Rebić nakon nešto manje od pola godine napokon je proradio u Milanu. Nakon što se u prvih devet nastupa nijednom nije ubilježio u strijelce te dobivao minutažu na kapaljku, hrvatski reprezentativac se u protekla dva kola prometnuo u glavnog junaka posrnulog talijanskog giganta.

Kao i protiv Udinesea kada je zabio dva ključna pogotka, Rebić je protiv Brescie ponovno bio džoker s klupe Stefana Piolija zabivši jedini gol na utakmici.

– Rebić na najbolji način iskorištava pozitivni zamah. U odličnom je fizičkom i psihičkom stanju. Baš je u odličnoj formi i daje velik doprinos momčadi. Treba nastaviti ovako, kao i svi ostali u momčadi jer možemo i moramo igrati čak i bolje nego u posljednjih nekoliko utakmica – rekao je trener Pioli.

Dolazak Ibre očito je pozitivno utjecao na Antu. I sam Pioli, koji je rekao da je Ibra “dar s neba”, istaknuo je da Šveđanin puno pomaže napadačima i na terenu i izvan njega.

Nije ovaj pozitivni efekt ni iznenađenje jer, kad god je Rebić bio okružen ljudima s pobjedničkim mentalitetom, njegove igre nisu razočarale. Dva robusna ‘balkanca’ u crveno-crnom će, čini se, biti glavni aduti u borbi za plasman u Europu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
ivanbalic
06:15 26.01.2020.

Normalno je to gdje god dodje Ibrahimovic Bog nogometa,on stvara takvu atmosferu,i uljeva hrabrost svojim suigracima,da oni jednostavno igraju u nekom transu,jer on je Bog,a uz njega svi su sveci,a nasem Rebicu,ne treba puno,jer on je klasa,i vrlo skroman,od niceg zabija golove,samomu treba jaka podrska,a upravo je to Ibrahimovic.