ŠVEDSKI NAPADAČ

Ibrahimović: Nikada ne zaboravite odakle ste. Majka mi je iz Hrvatske, a otac iz Bosne

Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
ibrahimović
31.05.2016.
u 09:10
Ibrahimović je završio je epizodu u PSG-u i uskoro će objaviti ime novog kluba. Engleski mediji pišu da bi to mogao biti Manchester United koji je preuzeo Jose Mourinho.
Pogledaj originalni članak

Zlatan Ibrahimović u reklami za jednog proizvođača automobila naglasio je da nikada nije zaboravio svoje korijene. Švedskom napadaču otac Šefik je iz Bosne i Hercegovine, a majka Jurka iz Hrvatske. Navodno se nudio Hrvatskoj za koju je želio igrati, ali u HNS-u nije bilo sluha, što je bila jedna od najvećih pogreški.

– Ovo nije moj dom, dolazim s drugog mjesta. Moj mama je iz Hrvatske, a otac iz Bosne. A ja sam odrastao u malom predgrađu u Švedskoj – kaže Ibrahimović i dodaje:

– Nisam imao mnogo dok sam odrastao. Samo nemiran um i velike snove. Želio sam ići dalje od bilo koga drugoga. I to sam napravio na svoj način. Radio sam napornije nego bilo tko, u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu i Parizu. Slušao sam, ali nisam uvijek pratio. Znao sam što je najbolje za mene. Šanse ne dobivaš – uzimaš ih. Ideš svojim putem, ali nikada ne zaboravljaš odakle si došao.

Ibrahimović, 34-godišnjak, završio je epizodu u PSG-u i uskoro će objaviti ime novog kluba. Engleski mediji pišu da bi to mogao biti Manchester United koji je preuzeo Jose Mourinho.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 71

GR
Gradina123
09:33 31.05.2016.

Lijevi će reći - ustašizacija u sprezi s radikalnim islamizmom na djelu.

Avatar babas
babas
10:35 31.05.2016.

Legenda! Atraktivniji je od Messija i Ronalda zajedno,pravi dinaroid!

MA
maxxxx
11:43 31.05.2016.

Ne lažite ovaj napaćeni narod. Više puta je jasno rekao da razmišlja samo o Švedskoj za koju je igrao u svim dobnim kategorijama. Ovo sve ostalo je "što se babi htilo to se babi snilo"