(PRE)TEŠKA OZLJEDA

Što se Eura tiče, karijera Zlatana Ibrahimovića je možda gotova!

Foto: Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
Što se Eura tiče, karijera Zlatana Ibrahimovića je možda gotova!
15.05.2021.
u 16:00
Švedska reprezentacija na EURU prvu utakmicu igra 14. lipnja protiv Španjolske u Sevilli.
Pogledaj originalni članak

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović (39) pauzirat će najmanje šest tjedana zbog ozljede lijevog koljena. Napadač Milana ozlijedio se u utakmici protiv Juventusa 9. svibnja.

Šveđanina je pregledao liječnik Volker Musahl, koji mu je radio operaciju križnih ligamenata zbog čega je Ibrahimović odmarao između travnja i studenog 2017., kada je bio član Manchester Uniteda.

Dobra vijest za Ibru je da operacija ipak neće biti potrebna. Za Šveđanina je klupska sezona gotova, a nastup na predstojećem Europskom prvenstvu je upitan.

Švedska reprezentacija na EURU prvu utakmicu igra 14. lipnja protiv Španjolske u Sevilli.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar 🇭🇷Agramer-Hrvatska🇭🇷
🇭🇷Agramer-Hrvatska🇭🇷
16:25 15.05.2021.

Šteta