SVE MOŽE

Zlatan i na velikom platnu! Glumit će u kultnom filmskom serijalu

Foto: Fototricarico/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Zlatan i na velikom platnu! Glumit će u kultnom filmskom serijalu
08.04.2021.
u 19:03
Ibrahimović (39) je najbolji strijelac Milana sa 17 golova u svim natjecanjima ove sezone.
Pogledaj originalni članak

Švedska nogometna zvijezda i napadač Milana Zlatan Ibrahimović uskoro će imati glumački prvijenac jer je dobio ulogu u novom filmu o Asterixu i Obelixu.

Ibrahimović se već okušao na talijanskom glazbenom festivalu u Sanremu, a sada je na svojoj Instagram stranici objavio sliku s natpisom "Antivirus", što je ime lika kojeg će glumiti u filmu "Asterix i Obelix: Put svile".

Film redatelja Guillaumea Caneta imat će premijeru 2022. Snimanje ovog filma, koje je djelomično trebala biti izvedena u Kini, jedna je od najvećih francuskih produkcija zadnjih godina.

Ibrahimović (39) je najbolji strijelac Milana sa 17 golova u svim natjecanjima ove sezone.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.