Imao slabu minutažu

Zidane donio konačnu odluku o sudbini Matea Kovačića u Realu

Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić Real Madrid
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić i Mateo Kovačić
08.08.2016.
u 11:35
Hrvatski nogometaš prošle sezone nije se naigrao, posebno od trenutka kada je Zidane naslijedio Beniteza na klupi
Pogledaj originalni članak

Mateo Kovačić ostaje u madridskom Realu, javljaju španjolski mediji! Iako se nagađalo da će hrvatski veznjak promijeniti sredinu, to se ovog ljeta neće dogoditi.

Marca tvrdi da je trener Zinedine Zidane odlučio Kovačiću pružiti drugu priliku jer vjeruje u njegove kvalitete i uvjeren je da je prošao fazu adaptacije te da bi se sad napokon mogao nametnuti i izboriti za minutažu. 

Hrvatski nogometaš prošle sezone nije se naigrao, posebno od trenutka kada je Zidane naslijedio Beniteza na klupi. Pred kraj sezone minute je dobivao na kapaljku, a u finalu Lige prvaka nije zaigrao niti sekunde. Zbog toga su krenula nagađanja da će Mateo ovog ljeta otići na posudbu, a odmah se javilo mnoštvo zainteresiranih klubova. Prije svega Milan, koji je želio graditi novu momčad oko Hrvata, te Liverpool čiji trener Klopp vjeruje u Kovačića. Real je bio spreman pustiti ga jer se nadao da će dovesti Paula Pogbu, ali je Francuz izabrao odlazak u Manchester United.

Zbog toga je Kovačićev odlazak stopiran, a mladi realovac sad ima sve preduvjete da potvrdi svoj talent. U svemu će mu pomagati reprezentativni suigrač Luka Modrić koji ima glavnu ulogu u veznom redu Reala. Nadamo se da će se i Mateo opustiti te dokazati da upravo on jednog dana može u toj ulozi zamijeniti Luku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

SA
Sargovac
12:09 08.08.2016.

Sa vecom minutazom u igri Kovacic moze doakzati svoju kvalitetu, koju sigurno ima. Da nije tako Real bi ga davno poslao na posudbu.

HH
helgin@hogar
22:42 08.08.2016.

koji komentar, u finalu nije igrao ni minute!!!? 11 na terenu, 3 izmjene to je 14, znaci da jos 4 ili koliko ih nije igralo ni minute u finalu...da ima 7 izmjena, to bi onda bio problem...

ZM
zmato61
06:52 09.08.2016.

Čuj,drugu šansu pa ni prvu nije imao!