Foto: Shutterstock Želite li luksuz u Volgogradu iznajmite apartman, a samo 15 kilometara od Samare noćenje u hotelu stoji 150 kuna

Želite li luksuz u Volgogradu iznajmite apartman, a samo 15 kilometara od Samare noćenje u hotelu stoji 150 kuna

12. 06. 2018. u 15:56
U Kazanju već za 225 kuna po osobi možete spavati u skromnijem hotelu.

Kazanj je od Moskve udaljen 815 kilometara. Taj put možete prijeći autom za desetak sati vožnje, a najkvalitetnije gorivo natočite na jednoj od mnogobrojnih LUKOIL-ovih benzinskih postaja. U Kazanju već za 225 kuna po osobi možete spavati u skromnijem hotelu. Već za 150 kuna po osobi u Samari možete spavati u hotelu s tri zvjezdice petnaestak kilometara udaljenom od središta grada.

Volgograd se ne može pohvaliti luksuznim hotelima. Smještaj se može naći u hostelima i apartmanima, a cijene se kreću od 150 kuna po osobi za jednu noć, dok se noćenje u luksuznim stanovima penje i do 3000 kuna.

Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".