MLADOSTAŠI PORUČUJU:

Želimo li pobijediti Jadran, moramo odigrati meč godine

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Želimo li pobijediti Jadran, moramo odigrati meč godine
16.11.2018.
u 07:01
Branič Ivan Buljubašić sasvim se oporavio od ozljede ramena. Govorilo se čak i o operaciji, no liječnička služba Mladosti ipak je vratila Ivana
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti Mladosti jučer su otputovali u Split gdje će u kratkom vremenu odigrati dvije utakmice protiv Jadrana. Večeras u 18.30 sati u sklopu petog kola Regionalne lige, u kojoj žapci imaju sve pobjede, a u utorak od 19 sati u sklopu trećeg kola Lige prvaka, u kojoj mladostaši ne znaju za poraz. U svakom slučaju utakmice su to koje će puno reći o mogućnostima (n)ove Mladosti.

– Imamo dvije teške utakmice, možda i najzahtjevnije u ovom dijelu sezone. Jadran je u izvrsnoj formi, što je i pokazao remijem u Gružu, podržat će ga njegovi navijači i zato mi moramo odigrati utakmicu sezone da bismo svladali takvog suparnika. Sve ćemo učiniti da pobijedimo u prvoj utakmici i tako se izdvojimo na tablici Regionalne lige, a potom ćemo još motiviraniji dočekati utakmicu Lige prvaka – ističe učitelj žabaca Zoran Bajić.

Mladostaši će između dvije utakmice trenirati u Šibeniku. U punom sastavu, jer se, čini se, branič Ivan Buljubašić sasvim oporavio od ozljede ramena. Govorilo se čak i o operaciji, no liječnička služba Mladosti ipak je vratila Ivana, a najviše zasluga za to ima marljivi fizioterapeut Damir Luketić. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.