PLAN ZA 2009.

Zebić se vratio na klupu, Zadar preotima igrača Chelseaju?

30.12.2008.
u 10:50
Pogledaj originalni članak

Novi trener Zadrana je, zapravo stari trener, Dalibor Zebić. Otišao je nakon domaćeg poraza od Rijeke (kojeg su čekali deset godina), no cjelo vrijeme je bio oko kluba i odluka vodstva je da se mladi stručnjak vrati na svoju poziciju.

- Odlučili smo da je najbolje rješenje vratiti Zebića na klupu i on će voditi momčad do kraja sezone. Ionako je i većina igrača željela da im se stari trener vrati, kazao je Reno Sinovčić na posljednjem druženju s novinarima u 2008. godini.

Zadar, prema njegovim riječima dovodi sedmoricu novih igrača. Sve je navodno dogovoreno s dvojicom, jedna od njih je napadač Edin Šaranović, koji je igrao u Sloveniji i nekoć u Kamen Ingradu, a drugi slovenski branič Bečiri. Sljedećih dana još će dogovorit s pet igrača.

- Imamo još dvojicu potencijalnih igrača, oba su reprezentativci, a jednog od njih, 16-godišnjaka, traži i Chelsea, zagonetan je bio Sinovčić.

HNS je postrožio uvjete za licencirenje, pa Zadar sigurno neće dobiti licenciju za igranje na Stanovima u sljedećoj sezoni.

- Odlučili smo promijeniti sjedište kluba, koje će biti ili u Splitu ili u Rijeci.

To je tako jer će stadion morati biti u županiji u kojoj je sjedište kluba, a u zadarskoj boljeg stadiona od sadašnjeg nema.

Uz to, Zadar kreće u preoblikovanje u sljedećoj godini, no prije toga moramo vratiti državi i tvrtkama dugove od nekoliko milijuna kuna, zaključio je prvi čovjek Zadrana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr