RUKOMETNA LP

Zagrebaši nakon velike borbe poraženi od Flensburga

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Zagrebaši nakon velike borbe poraženi od Flensburga
08.02.2020.
u 20:12
Marin Šipić s osam i David Mandić sa šest golova bili su najefikasniji kod PPD Zagreba, dok je Marius Steinhauser postigao sedam pogodaka uz stopostotnu realizaciju kod Flensburga.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 11. kola skupine A Lige prvaka izgubili od njemačkog Flensburga sa 25-26 (9-11).

Protiv njemačkog prvaka najbolji je hrvatski sastav odigrao ravnopravan susret, no gotovo čitavim tijekom dvoboja bio je u zaostatku kojega na kraju nije uspio anulirati. U posljednjoj minuti Zagreb je imao dva napada za poravnanje, ali je udarac Hrstića 57 sekundi prije kraja obranio vratar Flensburga Burić, dok je u samoj završnici Gadža šutirao pod prekršajem, Burić je ponovno zaustavio loptu, a islandski suci su dosudili deveterac pet sekundi prije kraja. No, nisu zaustavili vrijeme te su onemogućili Zagreb da ima barem još jedan pokušaj za poravnanje.

U prvih 20-ak minuta dvoboja niti jedan sastav nije imao više od jednog gola prednosti, a onda su se gosti uspjeli serijom 4-1 odvojiti na 11-7. Ipak, s dva postignuta pogotka na kraju prvog dijela i jednim na početku nastavka Zagreb se vratio u rezultatsku ravnotežu. Do kraja susreta razlika je varirala od jednog do tri pogotka u korist Flensburga, a Zagreb je u nekoliko navrata propustio napade za poravnanje.

Marin Šipić s osam i David Mandić sa šest golova bili su najefikasniji kod PPD Zagreba, dok je Marius Steinhauser postigao sedam pogodaka uz stopostotnu realizaciju kod Flensburga.

PPD Zagreb ostao je posljednji na ljestvici s tri boda, dok je Flensburg peti sa 10 bodova.

U 12. kolu PPD Zagreb za tjedan dana gostuje kod vodećeg sastava skupine Barcelone.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IT
I-To
13:34 09.02.2020.

Izgubili su zato što su kod Kuće mozak zaboravili.

DM
drazen.muhvic
22:24 08.02.2020.

Ako ćemo iskreno, ovih grobara hrvatskog klupskog rukometa mi nije ni najmanje žao...