A tek su krenuli

Zagrebački savez suspendirao Futsal Dinamo

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Futsal Dinamo
12.09.2014.
u 10:22
'Zbog nepodmirenih financijskih obaveza prema službenim osobama suspendira se MNK Futsal Dinamo', stoji u glasniku ZNS-a
Pogledaj originalni članak

Nije prošlo ni tjedan dana od spektakularnog predstavljanja MNK Futsal Dinama, a klub je već suspendiran. Zagrebački nogometni savez na tu se mjeru odlučio zbog duga od 6995 kuna.

'Zbog nepodmirenih financijskih obaveza prema službenim osobama suspendira se MNK Futsal Dinamo', stoji u glasniku ZNS-a.

S obzirom na to da su već na predstavljanju bile puno tribine i da se zaradilo od prodaje ulaznica, voditeljima kluba neće biti teško podmiriti dug i ukinuti suspenziju prije početka natjecanja u 2. HMNL Sjever.

>>Na Maksimiru pustoš, uz 'novi' Dinamo 3000 ljudi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

VK
vječni krojf
12:35 12.09.2014.

Hahaa,prije nego smo se nadali je taj protestantni klub vec suspendiran,a mnogi su se nadali da ce ona cetvorka buntovnika i financijski podrzati taj klub klimavih koljena.Dosli oni da iskoriste klub u svoje namjere.

JA
JackRussell
11:13 12.09.2014.

Hahaha.....hvala vam što ste mi uljepšali dan! Ali nema veze, oni imaju jedan glas za jednog člana, neka od toga naplate dugovanja. Hahahaha....kakva djeca, neka vam posude lovu tri gušt i Dario Šimić.

DR
draxy
10:52 12.09.2014.

Ne mogu voditi mali klub a vodili bi instituciju!