ABA liga

Zadar se odlično držao u Beogradu do zadnje četvrtine, porazu kumovao i umor

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: U 3. kolu ABA lige susreli se KK Zadar i KK Krka Novo mesto
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: Utakmica 21. kola regionalne košarkaške ABA lige Zadar - Primorska Koper
07.11.2020.
u 23:36
Dominik Mavra i Chinanu Onuaku postigli su po 13 koševa za Zadar
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Zadra u susretu su 6. kola regionalne ABA lige izgubili na gostovanju kod Partizana u Beogradu sa 78:63 (16:19, 18:19, 16:22, 13:18).

Zadrani su se protiv favoriziranog domaćina dobro držali do početka posljednje četvrtine kada su se serijom 6:0 primaknuli na 60:56. No, tada je Partizan uzvratio tricama Gordića kojima se odvojio na 66-56.

U završnici utakmice do izražaja je došao i umor kod ključnih Zadrovih igrača pa je Partizan na kraju ostvario uvjerljivu pobjedu.

Dominik Mavra i Chinanu Onuaku postigli su po 13 koševa za Zadar, dok su Nemanja Dangubić i Nikola Janković ubacili po 15 poena za Partizan.

Zadar je ovim porazom pao na omjer pobjeda i poraza 1-5, dok je Partizan na 3-3.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.