Najbolji u povijesti

Xavi: Messi je bolji od Maradone i Pelea, a u tome mu je pomogao Ronaldo

Foto: NPH/Pixsell
Xavi
Foto: Reuters/PIXSELL
Xavi
Foto: Gtres/PIXSELL
Xavi
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
'18.06.2012., Gdanjsk, Poljska - Europsko nogometno prvenstvo Euro 2012. Skupina C, Hrvatska - Spanjolska. Luka Modric, Xavier Hernandez Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: BigPictures/Pixsell
Messi, Neymar, Xavi (1)
19.11.2015.
u 10:19
- Ronaldo je sjajan igrač i bez njega Messi ne bi bio toliko dobar. Ne bi bez njega mogao osvojiti sve one Zlatne lopte. No, isto tako, ni Ronaldo ne bi bio tako dobar da nema Messija
Pogledaj originalni članak

Španjolski nogometaš Xavi u razgovoru za ESPN pohvalio je svog bivšeg suigrača iz Barcelone Lionela Messija. Smatra da je Argentinac najbolji nogometaš u povijesti.

- Pele i Maradona napravili su veliku razliku u nogometu, ali otada je sve evoluiralo. Igrači su bolji nego što su bili, a i sam a igra je bolja. Fizički, taktički i psihološki, nogomet je napredovao i bolji je nego ikada. Stoga se Messi ističe kao najbolji u povijesti jer sada on dominira, kazao je Xavi.

Španjolski veznjak smatra da mu je u pome pomogao i Cristiano Ronaldo.

- Ronaldo je sjajan igrač i bez njega Messi ne bi bio toliko dobar. Ne bi bez njega mogao osvojiti sve one Zlatne lopte. No, isto tako, ni Ronaldo ne bi bio tako dobar da nema Messija. Njih dvojica guraju jedan drugoga naprijed.

>>Ova priča o Ronaldu i dječaku koji je u napadu izgubio oba roditelja oduševila je svijet!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:33 19.11.2015.

I moj susjed ne bi bio tako dobar da nema takvu dobru susjedu i oni oboje guraju jedan drugoga dok su im supružnici na poslu !