MOGLO JE I BOLJE

Mlada Španjolka izbacila Mirjanu Lučić-Baroni iz Wimbledona

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Mlada Španjolka izbacila Mirjanu Lučić-Baroni iz Wimbledona
02.07.2015.
u 15:13
Slavila je Španjolka sa 6:3, 4:6, 6:2 za sat i 49 minuta igre.
Pogledaj originalni članak

Mirjana Lučić-Baroni nije uspjela proći drugu prepreku u Wimbledonu, a izbacila ju je 21-godišnja Španjolka Garbine Muguruza sa 6:3, 4:6, 6:2 za sat i 49 minuta igre.

Šteta, naša tenisačica imala je priliku othrvati se pritisku mlađe i fizički pripremljenije tenisačice, kojoj travnata podloga nije baš najjača strana. No pokleknula je zbog vrućine, vidjelo se to na njenom kretanju po terenu.

Naime, nakon što je prvi set izgubila 3:6, u drugom je pokazala tehničku snagu i iskustvo te profitirala, da bi stigla do ključnog seta, u kojem je "samo" trebala nastaviti sve iz drugog. No odmah je ostala bez servisa i našla se na 0:2.

Pritom je izgledalo kao da nema dalje, ali Lučić-Baroni pronalazi način kako napasti i vraća servis, dolazi do 2:2 i staje... Više nije osvojila niti gem tako da će u trećem kolu na njemačku tenisačicu Angelique Kerber ići Muguruza.

>> Karlović i Lučić-Baroni se pridružili Čiliću u drugom kolu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.