Sjajna ideja

West Ham se dosjetio kako da dovede navijače na utakmice s praznim tribinama

Foto: Press Association/Pixsell
West Ham - Arsenal
Foto: Reuters/Pixsell
West Ham - Crystal Palace
25.05.2020.
u 20:44
Još uvijek nije poznat točan datum nastavka Premiershipa, ali prema stanju stvari sada moglo bi to biti 13. ili 20. lipnja i do tada bi uprava West Hama trebala realizirati ovu ideju
Pogledaj originalni članak

Iako se još uvijek nagađa kada će se nastaviti nogometno prvenstvo na Otoku, klubovi nastoje biti spremni. U cijeloj priči misle i na navijače koji neće smjeti biti na tribinama kada krenu utakmice.

Uprava West Hama tako je pripremila sjajnu stvar za svoje fanove kako bi pružili podršku igračima iako neće biti na stadionu. Naime, u pripremi je opcija da se navijači putem Zoom aplikacije uključuju uživo na ekrane na stadionu te da tako navijaju, a njihova podrška bi se čula sa zvučnika.

Još uvijek nije poznat točan datum nastavka Premiershipa, ali prema stanju stvari sada moglo bi to biti 13. ili 20. lipnja i do tada bi uprava West Hama trebala realizirati ovu ideju.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.