Prvak je ogorčen

Werdum: Ošamario bih McGregora, on nema nimalo poštovanja prema drugim borcima

Foto: Reuters (Ilustracija)
Werdum: Ošamario bih McGregora, on nema nimalo poštovanja prema drugim borcima
22.01.2016.
u 20:45
- Poštovanje je vrlo važno. Ti imaš svoj prostor, a ja imam svoj. Imamo dogovorenu borbu te mislim kako nema potrebe da me diraš prije nje.
Pogledaj originalni članak

Fabricio Werdum, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, sinoć je komentirao ponašanje Conora McGregora na konferenciji za medije koja se održala kao dio promotivne aktivnosti uoči UFC 197 eventa, piše Fight Site.

Brazilski borac gledao je presicu u Las Vegasu te je nakon nje ostao razočaran McGregorovim ponašanjem. Irac je, po njemu, još jednom pretjerao u svom iskazivanju nepoštovanja. Posebno su ga zasmetale učestale uvrede koje je prvak u perolakoj kategoriji upućivao na račun Rafaela dos Anjosa.

“Kada si u svađi s mojim prijateljem, onda si i u svađi sa mnom. Mi smo obitelj. Ako kažeš nešto loše onda ćeš i platit za to. Kada su novinari ispitivali Rafaela, McGregor ga je prekidao, to nije lijepo. Da je to moj protivnik ja bih mu bacio vodu u lice i ošamario bih ga te bih mu poručio da bude tiho. No Rafael nije takav, on je pametan i zna se kontrolirati te je koncentriran na borbu. Poštovanje je vrlo važno. Ti imaš svoj prostor, a ja imam svoj. Imamo dogovorenu borbu te mislim kako nema potrebe da me diraš prije nje. McGregor nije pokazivao poštovanje. To nije dobro. Da kojim slučajem to meni napravi, imao bi veliki problem. Važno je da svatko poštuje svoj prostor”, poručio je Werdum.

Rafael dos Anjos i Fabricio Werdum inače treniraju skupa u Kings MMA timu. Dok će se prvak u lakoj morati strpiti do 5. ožujka, njegov kolega iz teške kategorije nastupit će već 6. veljače kada će u meču protiv Caina Velasqueza po prvi puta braniti svoj pojas.

>>Ovo su najbolji nokauti UFC-ovih boraca!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.