Baš je nestrpljiv

Werdum izazvao Dos Santosa: Ako Miočić ima problema, borit ću se s Ciganom iza zatvorenih vrata

Foto: Reuters (Ilustracija)
Fabricio Werdum
Foto: Youtube Screenshot
Fabricio Werdum
Foto: Screenshot
Werdum i Miočić
Foto: Fight Site
Werdum vs Hunt
Foto: Fightsite
Cain Velasquez i Fabricio Werdum
Foto: Screenshot
Stipe Miočić - Fabricio Werdum
21.01.2017.
u 22:49
Nakon što se Cain Velasquez još jednom povukao iz revanša s Werdumom zbog ozljede, a JDS ostao bez protivnika zbog ozljede Stefana Struvea, Dos Santos je bio jedan od prvih koji je prozvao Werduma želeći preko njega doći do borbe s aktualnim prvakom Stipom Miočićem
Pogledaj originalni članak

Junior dos Santos nekoliko puta prozvao bivšeg UFC-ovog teškaškog prvaka Fabricija Werduma zbog odbijanja borbe.

Nakon što se Cain Velasquez još jednom povukao iz revanša s Werdumom zbog ozljede, a JDS ostao bez protivnika zbog ozljede Stefana Struvea, Dos Santos je bio jedan od prvih koji je prozvao Werduma želeći preko njega doći do borbe s aktualnim prvakom Stipom Miočićem, piše Fightsite.

Werdum je rekao da ga zanima samo borba za titulu, odnosno revanš s Miočićem koji mu je oduzeo pojas u svibnju u Brazilu. Dos Santos tvrdi da ga sunarodnjak izbjegava i da je treći put odbio borbu protiv njega.

Werdum mu je odgovorio izazvavši ga na borbu u dvorani iza zatvorenih vrata. Usput je okrznuo i Miočića koji od UFC-a traži pošteniju raspodjelu novca nakon što je otkriveno da je Overeem za borbu i poraz s hrvatsko-američkim borcem dobio puno veću svotu.

Dos Santos je u UFC-u debitirao 2008. upravo pobjedom nokautom protiv Werduma.

- Vidio sam da Stipe Miočić ima problema s ugovorom, želi više novca za novi ugovor. Ako se neće boriti, pošto sam prvi po renkingu, izazivam Cigana na borbu za privremeni pojas. I to nije sve. Nakon te borbe, neovisno o ishodu, idemo u dvoranu ATT-a, borit ćemo se on i ja, da zauvijek završimo tu priču o izbjegavanju - napisao je Werdum i dodao:

- Pokazat ću mu tko bježi, pokazat ću mu kako je to bilo nekada, da je on j...a curica koja je stigla jučer i glumi budalu. Tko god pobijedi iza zatvorenih vrata imat će pravo objaviti rezultat na društvenim mrežama da se zna tko je tko. Nazvat ću svog trenera i prijatelja, u znak poštovanja, upozorit ću ga da dolazimo ja i Cigano. Uzet ću avion i dolazim u dvoranu na borbu iza zatvorenih vrata. Nema mjerenja vremena, nema rundi, ništa neće omesti borbu. Napravit ćemo to kao nekada, dok netko ne tapka ili bude nokautiran.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SC
schwertransport
16:47 23.01.2017.

werdum zna da ga normalnim tijekom borbe nemoze dobiti

RI
ribar110
01:45 22.01.2017.

Kakav divni i plemeniti sport