Borba za pojas

Werdum i Miočić dobili prvu produženu najavu

Foto: UFC plakat
Werdum i Miočić dobili prvu produženu najavu
26.04.2016.
u 23:30
Fabricio Werdum napokon će braniti naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije i to protiv Stipe Miočića u svom gradu, brazilskom Guaraniu
Pogledaj originalni članak

UFC 198 sve je bliže, a manje od tri tjedna prije velikog duela Stipe Miočića i Fabricia Werduma, glavne dvije borbe dobile su prvu veliku produženu najavu, piše Fight Site.

Fabricio Werdum napokon će braniti naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije i to protiv Stipe Miočića u svom gradu, brazilskom Guaraniu, na nogometnom stadionu pred 60-ak tisuća ljudi. Može li spektakularnije?

Može naravno, jer na istom eventu nastupaju sve najveće brazilske zvijezde težih kategorija, prije svih Vitor Belfort i Ronaldo Souza, koji će nastupiti u sunaslovnoj borbi ovog eventa, a također su prikazani u ovom prvom produženom najavnom videu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.