ARSENE VJERUJE U SEBE

Wenger: Neću kupovati one koji zabljesnu na SP-u

Foto: AFP
Wenger: Neću kupovati one koji zabljesnu na SP-u
29.04.2010.
u 15:59
Menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger ostao je dosljedan sebi i svojoj politici razvijanja igrača izjavom da "nema namjere kupovati pojačanja samo ako ona zabljesnu na Svjetskom prvenstvu".
Pogledaj originalni članak

Održat će se ono od 11. lipnja do 11. srpnja u Južnoafričkoj Republici, a prvi čovjek struke londonskog Premierligaša u tome ne vidi "izlog" za osnaživanje momčadi koja i ove godine, petu sezonu uzastopce, ostaje bez ijednog trofeja.

Već dugo se Wengera kritizira jer odbija poslovati na način na koji to rade Chelsea i Manchester United, klubovi kojima Arsenal gleda "leđa" ove sezone u engleskom nogometnom prvenstvu. Klub ima novca, a francuski menadžer zeleno svjetlo od čelnih ljudi kluba za kupnju igrača. Pa, ipak:

- Svjetsko prvenstvo neće imati utjecaja na naše kupnje. Opasno je tako gledati. Cijene takvim igračima rastu, a morate znati i da svatko ima pravo na tri tjedna slave. Igrati deset sezona na visokoj razini nešto je sasvim drukčije.

- Postoje igrači koje gledam i o kojima razgovaram. Ta imena neću sada javno reći. Bolje je što je ranije moguće sastaviti momčad, to smanjuje nemir - veli Wenger za kojeg se pretpostavlja da će krajem sezone krenuti u "lov" na Bordeauxovog 26-godišnjeg napadača Marouanea Chamakha.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
18:12 29.04.2010.

Pa to bi mogla biti super prilika za plasiranje hrvatskih igrača u Arsenal jer oni 100% nikako neče zabljesnuti na SP-u 2010...Ali če jih Wenger za vrijeme ljeta morati tražiti po birtijama i plažama umjesto na World Cupu..