STRANI IZBORNIK?

Vujović siguran: Da me zovu za hrvatskog izbornika, odmah bih prihvatio!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Trener RK PPD Zagreb, Veselin Vujović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Trener RK PPD Zagreb, Veselin Vujović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Utakmica četvrtfinala doigravanja rukometne SEHA lige, PPD Zagreb - Tatran Prešov
25.01.2021.
u 18:00
Vidim da imam ogromnu podršku javnosti u anketama, no to ne znači ništa, izbornike ne bira "volja naroda". No, kad bi me zvali, da, prihvatio bih, zašto ne?
Pogledaj originalni članak

Slavko Goluža, Ivica Obrvan i Hrvoje Horvat su tri glavna imena za preuzimanje izborničke palice nakon što se poslije SP-a oprosti Lino Červar. E, ali u nekim anketama podršku je dobio još jedan trener - karizmatični Veselin Vujović, dobro poznat hrvatskoj javnosti, a to je i sam Vujo prokomentirao za Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- U Hrvatskoj je trend "ulaganje" u vlastite trenere, u bivše igrače kojih se dosta odlučilo za trenerske vode. Bilo bi čudo da novi izbornik bude stranac. Vidim da imam ogromnu podršku javnosti u anketama, no to ne znači ništa, izbornike ne bira "volja naroda". No, kad bi me zvali, da, prihvatio bih, zašto ne? Iako sam neki dan napunio punih 60 i umorile su me stalne borbe s vjetrenjačama, Hrvatsku ne bih odbio. Ne bi je nitko odbio - rekao je Vujović, aktualni trener RK Borca, pa prokomentirao možebitni problem Hrvatske: 

- Možda se neko vrijeme i ne treba ganjati rezultat, nego slagati generaciju za budućnost. Moglo bi Hrvatsku koštati to što se kasni s guranjem mlađih "u vatru", ali nije sve crno i bijelo. Cijeli je SP pomalo nakaradan - rekao je pa pojasnio:

Vlada kaos, sve je pomalo čudno i nije lako igrati u tim uvjetima. Što se Line tiče, možda je on stvarno mogao otići ranije kao heroj nakon srebra na EP-u, no to je bio njegov izbor. Siguran sam da je želio samo najbolje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PE
peronja
19:18 25.01.2021.

ma koji Vujović, Smailagić ili Goluža ili Horvat ili Obrvan. nitko drugi.

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
20:20 25.01.2021.

Nedaj nam Bože još i toga!

VO
volimnju
22:13 25.01.2021.

hahahha guraš se? nadam se da nećeš biti izbornih hrvatske