KUP KRALJA

Vrsaljko i Grbić s klupe promatrali sramotu, trećeligaš izbacio Atletico!

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Vrsaljko i Grbić s klupe promatrali sramotu, trećeligaš izbacio Atletico!
06.01.2021.
u 21:24
Madriđani su u Barcelonu na utakmicu 4. kruga Kupa došli bez najboljih igrača
Pogledaj originalni članak

Nogometaši trećeligaša Cornella iz Barcelone napravili su senzaciju. Iz španjolskog Kupa Kralja izbacili su vodeću momčad Primere Atletico Madrid. 

Madriđani su u Barcelonu na utakmicu 4. kruga Kupa došli bez najboljih igrača i to platili sramotnim porazom 1:0. Strijelac jedinoga gola bio je Adrian Jimenez još u 7. minuti, a momčad Diega Simeonea do kraja nije uspjela zabiti gol na terenu s umjetnom travom trećeligaša.

Od 65. minute ostali su i bez isključenoga Sanchesa, a najbolju priliku imao je Saul koji je pogodio vratnicu. Na klupi Atletica ostali su vratar Ivo Grbić i Šime Vrsaljko. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:20 07.01.2021.

Ovo je dobro za Atletico.