NBA:

Vratio se Zubac, porazi Clippersa i Jazza

Foto: Ruters/PIXSELL
Vratio se Zubac, porazi Clippersa i Jazza
09.01.2022.
u 11:21
Poraz je doživio i Bojan Bogdanović s Utah Jazzom na gostovanju u Indianapolisu, gdje su domaći Pacersi slavili sa 125-113. Bogdanović je dvoboj završio sa 21 košem i šest skokova
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac vratio se na parket i u domaćem porazu LA Clippersa od Memphisa 108-123 ubacio osam koševa uz sedam skokova za nešto manje od 19 minuta igre.

Zubac je bio propustio posljednja četiri dvoboja Clippersa, jer je bio stavljen u zdravstveno-sigurnosni protokol.

Poraz je doživio i Bojan Bogdanović s Utah Jazzom na gostovanju u Indianapolisu, gdje su domaći Pacersi slavili sa 125-113. Bogdanović je dvoboj završio sa 21 košem i šest skokova.

Poraz je doživjela i vodeća momčad NBA lige Phoenix Suns koje je sa 123-100 svladao gostujući Miami Heat.

Sunsi su s učinkom 30-9 ostali na vrhu ljestvice ispred Golden Statea (29-9). Treći je Utah Jazz sa 28-12, a LA Clippersi su na devetom mjestu sa 19-21.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.